Zabavni Sat

Zabavni Sat

Privatni produženi boravak za djecu od 1. do 4. razreda osnovne škole, centar za poduke i kreativan razvoj.

Zabavni Sat vodi stručni tim s višegodišnjim iskustvom grupnog i individualnog rada s djecom u području obrazovanja i školske pedagogije – Željka Merkl i Barbara Đurek.

Tijekom dugogodišnjeg rada u struci, uočen je raskorak između predškolskog i školskog sustava. Tijekom kontinuirane suradnje s roditeljima doznali smo što ih brine, koja su njihova očekivanja, potrebe, problemi na koje nailaze, što bi djeci i roditeljima olakšalo tranziciju djeteta iz predškolskog u školski sustav, kao i što bi im olakšalo svakodnevnicu sa svojom djecom u nižim razredima osnovne škole.

Obzirom na smanjene prostorne kapacitete i prenapučenost osnovnih škola, programom produženog boravka nisu obuhvaćena sva djeca nižih razreda kojima je ta usluga potrebna.
Roditelji, svjesni svoje prezaposlenosti i nemogućnosti da redovno i kvalitetno pomognu djeci oko školskih obaveza, jednako brinu i što dijete samo radi kod kuće prije ili nakon nastave, je li napisalo domaću zadaću, pripremilo se za neki ispit, pročitalo lektiru ili pojelo topli obrok.

Osluškujući potrebe i probleme djece i roditelja, promišljale smo o svim segmentima i osmislile program i okruženje u kojem će djeca na ugodan i zabavan način naučiti učiti, izvršiti sve svoje školske obaveze. S druge strane, roditelji će imati priliku provesti kvalitetno vrijeme sa svojim djetetom, bez pisanja domaćih zadaća, ponavljanja gradiva i ostalih školskih obaveza koje ih inače dočekaju nakon napornog radnog dana.

Osim programa produženog boravka, Zabavni Sat organizira STEM radionice, matematičke i kreativne radionice, radionice engleskog jezika za predškolce i osnovnoškolce, radionice brzog čitanja i mudrog učenja, STEM i Escape Room rođendane. Također, održavat će se tematske večeri za bezbrižan provod Vaših klinaca; Kvizovi, Movie Night, Turnire društvenih igara…

Kroz radionice i individualna savjetovanja našim korisnicima nudimo usluge logopeda i dječjeg psihologa.

Zabavni Sat omogućuje Vašoj djeci kvalitetnu pripremu za samostalni nastavak školovanja u kognitivnom, emocionalnom i socijalnom aspektu. Naš cilj je da Vaša djeca budu samostalna u stjecanju novih znanja, steknu odgovornost prema svojim obavezama i pritom se dobro zabave jer – UČENJE NE MORA BITI MUČENJE!

“Najveći darovi koje možemo dati svojoj djeci korijeni su odgovornosti i krila neovisnosti.”
(Maria Montessori)

Days
Hours
Minutes
Seconds

Programi Zabavnog Sata

Cjelodnevni boravak za djecu 3-6 godina

Popodnevna Družionica - svakodnevno trosatno čuvanje djece

Zabavno učenje - pripreme za školu i tehnike učenja i čitanja

Produženi boravak za učenike 1.-4. razreda

Usluge logopeda i dječjeg psihologa

Kreativne i STEM radionice

Kampovi za djecu

Proslave rođendana

Explore Learn Grow

Maecenas cursus mauris libero, a imperdiet enim pellentesque id. Aliquam erat volutpat obcaecati nulla is simply dummy.

Happy Parent's Say

Suradnici Zabavnog Sata